Pendrive’y, pami?ci USB
www.usb.biz.pl
  › Pamięci1   › Pamięci2   › Pamięci3   › PQI   › Express   › Indywidualne   › Elektronika   › Nowości   › Promocje   › Mp3,mp4,osprzęt Grupa Consorts
  Wskaźnik laserowy - pamięć USB. Pamięć USB, ze wskaźnikiem laserowym w jednym, na smyczy. Idealny prezent dla nauczycieli, wykładowców, prelegentów, szkoleniowców. Na konferencje, wykłady, szkolenia, pokazy… Dla wyższych uczelni, szkół średnich i podstawowych, gimnazjów. A także szkolenia unijne, finansowane ze środków Unii Europejskiej (UE), szkolenia dla lekarzy i farmaceutów, szkolenia finansowo-księgowe. Odbiór natychmiastowy. Do wyczerpania zapasów.
5 Wrzesień 2010 | Promocje

Idealny prezent dla nauczycieli, wykładowców, prelegentów, szkoleniowców.
Na konferencje, wykłady, szkolenia, pokazy…
Dla wyższych uczelni, szkół średnich i podstawowych, gimnazjów.
usb laser

Jeliśli chcesz by informowany o nowych informacjach
w naszym serwisie - zapisz się
do naszej listy mailingowej.
Strona Główna | Parasole reklamowe tylko u nas!!! | Kontakt Pamięci USB © 2007 | Created by Co... Design